Pixelgrafikai versenyt hirdet a Műcsarnok a "Sírba visztek" - a Bizottság a Műcsarnokba megy című kiállításhoz. Nevezni olyan, elektronikus megjelenítő eszközökön (számítógépen, videolejátszón, mobiltelefonon) futtatható kétdimenziós pixel ikonok, animációk beküldésével lehet, amelyek az egykori Bizottság együttes tagjaihoz, dalaihoz, emblematikus szövegeihez kötődnek. A pályázat jeligés, az alkotó nevét és elérhetőségét külön (lezárt) borítékban kéretik mellékelni.

A pályázat beadási határideje 2011. október 1. A pályaművek kizárólag postai úton nyújthatók be (bármilyen elektronikus hordozón) a Műcsarnok címére (1146 Budapest, Dózsa György út 37.), a jelige feloldását külön borítékban mellékelve. A műveket neves szakemberekből álló zsűri bírálja el – a zsűritagok kiléte az eredményhirdetés napjáig nem publikus. Az értékelésnél meghatározó szempont a beazonosíthatóság, a formai vagy tartalmi utalás, a kreatív feldolgozás és értelmezés. Nyilvános eredményhirdetés: 2011. október 21., péntek. A beküldött műveket tartalmazó adathordozókat az eredményhirdetés után a pályázók visszakérhetik.

Az első díj egy egyhetes alkotói ösztöndíj Párizsba; a második egy teljes évre érvényes, kétszemélyes bérlet a Műcsarnok és az Ernst Múzeum összes kiállítására; a harmadik egy képzőművészeti albumokat, katalógusokat tartalmazó ajándékcsomag.